pondělí 1. prosince 2014

Adventní kalendář 2014...

... jsem vyráběla na poslední chvíli. Domečkový. Pokud se vám líbí, pak předlohy k vytištění naleznete zde (odkaz je na poslední tři domečky, poté pokračujte v historii blogu zpět až do začátku prosince 2008 a získáte šablonky pro další domečky).


Hezký den

Anička

2 komentáře:

  1. Teda Aničko,
    takový krásný adventní domečkový kalendář jsme ještě neviděla !
    To muselo dát práci, postavit 24 domečků !
    Asi máš velmi hodné a spící děti ;-)
    Jinak si neumím vysvětlit, kdy všechno to tvoření při nich stíháš ;-)
    Krásný tvořivý adventní čas!

    OdpovědětVymazat
  2. Ilonko, děkuji :-)

    Zas tolik práce to nebylo.... jen toho vystřihování... a trochu lepení... Ale Viki zatím žádný adventní kalendář neměla a já si letos řekla, že ho udělám za každou cenu. Tak je, poslední domeček jsem udělala na 1. adventní neděli :-)) Každé ráno jí položím jeden domeček na stůl k talíři se snídaní a k tomu domečku má v malém pytlíčku malinkaté překvapení, aby jí to čekání na Ježíška rychleji utíkalo :-)) Pak domeček zařadíme nahoru na knihovnu, aby nám je Jiříček během dne nezlikvidoval... On se také rád kochá, jen po svém :-))

    A k tomu hodné a spící... záleží, jak kdy. Navíc Viki je přes týden ve školce a to se člověku uvolní ruce. Jinak je to bouřlivák po mamince :-)) Jiříček s bouřením pomalu začíná...

    Ale u mne spíš platí - čím víc stresu a starostí, tím víc tvoření. Pomáhá mi to zůstat aspoň trochu normální :-))

    Hezké advetní dny a trochu toho tvoření i k Vám :-)

    Anička

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna