pondělí 3. února 2014

Black and white... a taky trochu red

Křišťálová váza v bílém hávu. Bývalá dóza na čaj jako zásobník piškotů v černé. A první dvě z několika dalších částí mé plánované proměny předsíně (a během tohoto týdne přijdou i další - pokud se mi je tedy bude dařit realizovat tak rychle, jak bych si přála :-)).

O své natěračské vášni už jsem psala posledně. Tak dnes jen pár dalších obrázků bez zbytečného povídání.

Asi si přece jen neodpustím pár slov... Staré obrazové rámy jsem "vyaukrovala" za slušné peníze. Černý podklad u jednoho z nich je malba černým primalexem (tónovací barva bez ředění). Rám vlevo ještě čeká na svůj obsah. Měla by to být nějaká vtipná rodinná fotografie v černobílé verzi. Rám vpravo bude mít praktičtější využití... Ale to ještě přijde... 

Rámečky menších obrázků byly původně žluté. Měla jsem v plánu zakoupit v IKEi identické, jen v černé barvě... No ale když už jsem měla ten štětec v ruce... :-)



Mějte krásný den, u nás je nádherně

Anička

4 komentáře:

  1. Aničko, opět jedeš velkou rychlostí, zajala mě ta váza, to je ta, kterou jsi natřela ? A potom ty dřívka, stromečky, moc pěkný nápad. Tvoje předsíň bude moc pěkná s těmi rámečky, obrázky a fotografiemi, takže nápadům zdar! Pěkný večer Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Maryško - ano, to je ta váza, kterou jsem natřela - křišťálová (hodně lidí určitě nesouhlasně kroutí hlavou, ale já na ten křišťál moc nejsem), která je teď celá bílá. Ta dřívka, resp. stromečky - to jsem si jen hrála s Viktorčinými dřevěnými kostkami :-) Hezký večer Anička

      Vymazat
  2. Ty tedy řádíš, Aničko! Ale všechno se ti povedlo na jedničku!
    Pohodový večer,Helena

    OdpovědětVymazat
  3. :-) Děkuji, Heli. Krásný večer Anička

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna