pondělí 17. října 2016

Podzimní holčičí...

... čepice pro Viki barevně vyladěná tak, aby se pěkně hodila k Viktorčině softshellové bundě. Původně nebyla v plánu, ale když jsem Jiříčkovi doháčkovala jeho letošní novou podzimní čapku, Viki zatoužila po své s minibambulkou taky. A tak ji má (a na první pokus .-). Co víc si může tvořivá maminka přát než věrné zákazníky, kteří mají stále zájem o její výrobky? Radost tak máme celá rodina, neboť i našemu tatínkovi se naše podzimně "vykulíškované" děti hodně líbí :-) 


Háčkováno opět z Elian Nicky pletacím háčkem č. 3,5. Vycházela jsem ze svého návodu zde, jen jsem kvůli o dost tenčí přízi upravila počet nahazovaných oček na začátku a přidávání během háčkování.

Mějte se hezky.

A.

6 komentářů:

  1. Aničko ta je moc hezká, líbí se mi barevné ladění.
    měj se hezky.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, děkuji. Experimenty se občas vyplatí :-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Aničko, krásné barvy.
    Viki bude dělat parádu.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, ani nemluv, nemůžu se na ni vynadívat :-) Krásné dny A.

      Vymazat
  3. Další kráska z Tvé tvořivé dílny. :-)Barvičky jemně laděné a červená ji nenásilně ozvláštnila. A hlavně je fajn, že se líbí majitelce. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, díky moc. Barvičky jsou jemné, docela se mi ty pastelové začaly líbit... doplněné jsou tmavě růžovou, fotky trochu klamou, ale i červená by byla fajn .-) A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna