pátek 17. června 2016

Jen v superlativech...

... by se dalo hovořit o krásném bydlení i venkovské zahrádce Stáni, kterou jsem měla tu čest navštívit včera v jejím útočišti.

Její domov by mohl být prototypem dokonalého bydlení ve venkovském stylu. Krásný renomovaný nábytek a hromada bytových dekorací, které jsou však velmi citlivě a promyšleně rozmístěny tak, aby se vhodně doplňovaly, nepřibíjely jedna druhou a dohromady působily jako jeden dokonalý harmonický celek. Řadu z nich si navíc Stáňa vytvořila sama, neb je holka šikovná .-)

Interiér jsem si nedovolila fotografovat, ostatně řadu svých realizací v něm najdete na Stánině milém blogu s názvem Kouzlo venkova (a ve Stánině podání si jej musí zamilovat snad každý, ať už žije na venkově, či ve městě .-)).

Její zahrádku jsem si ale se Stániným svolením nafotit musela :-) A s jejím svolením i zveřejňuji, aby se mohli kochat a inspirovat i další, jež Stáňu dosud (alespoň virtuálně) nepoznali.


Jako obrovský bonus navíc - otevřené, milé, přátelské povídání s člověkem, kterého sice znáte jen pár minut, ale máte pocit, že byste s ním mohli vykládat i hodiny (ostatně já u Stáni zcela neplánovaně nakonec strávila hodiny tři :-)). Vynikající osvěžující dezert podle receptu Monči z kopečku a krásně zabalený sladký dáreček pak byly už jen pomyslnou třešničkou na dortu. Těším se, že budu moci Stáni brzy její pohostinnost oplatit.

Krásné to bylo setkání, krásný nechť je i Váš dnešní den .-)

A.

22 komentářů:

  1. Aničko, to je jako v pohádce....:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle je snová zahrada. Budu doufat, že se mi něco podobného zadaří vytvořit, uvidíme za pár let.Děkuji za inspiraci a přeji Stáničce hodně rozkvetlých šťastných kytiček :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo, takových inspirací nikdy není dost :-)

      Vymazat
  3. Obdivuhodný cit pro detail a vkus patrný z dekorací i zahradních doplňků. Velká krása. Víc není co dodat a je lepší se podívat ještě jednou. A zase...
    Jana

    OdpovědětVymazat
  4. NÁDHERA JEDNÍM SLOVEM...MOC ŠIKOVNÁ PANÍ..ILČA

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádhera, Aničko. Děkuji za představení Stáni, určitě se k ní ještě vrátím:-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, rádo se stalo. Její blog stojí určitě za nejednu návštěvu .-)

      Vymazat
  6. Aničko to musela být nádherná návštěva. U Stáničky to obdivuju na blogu moc moc moc. Nádherná zahrada.
    Majka

    OdpovědětVymazat
  7. Aničko, Stáňu z blogu znám, její příspěvky lahodí mému oku. Fakt ti závidím, že jsi se k ní mohla kouknout a osobně jí poznat. Má krásné bydlení i zahradu plnou starých věcí. Určitě jsi si to u ní užila. Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, a přitom to k ní máme stejně daleko (zjistila jsem u Oringle, že bydlíš prakticky za humny .-)) Měj se krásně A.

      Vymazat
  8. Nádherná zahrada, můj tajný sen.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amélko, a sny se mají plnit (nejen o Vánocích :-))

      Vymazat
  9. Ke STáně na blog chodím se kochat, a tady si prohlížím Aničko fotky znovu a znovu. Má zahrada mi připadá taková "prázdná" když vidím krásně zarostlá zákoutí. Stále mám co dohánět, stále se učím, stále nacházím úžasné inspirace. Věřím, že se návštěva protáhla, také bych neodolala :o)).
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, někdy stačí opravdu málo, aby zahrádka vypadala krásně. Dívej se kolem sebe, hodně inspirace je také na internetu a budeš-li potřebovat poradit, jak připravit záhony, aby rostlinky dobře prosperovaly, jaké rostliny zvolit a jak je nakombinovat, aby hezky vypadaly i pěkně rostly ap. (i na dálku), nabízím své poradenství (www.kvetoucizahrada.cz). Krásné dny A.

      Vymazat
  10. Aničko nemám slov na tu krásu.Tak nějak mám zahradu i já,ale ne tak dokonalou.Já dávám fotky na Střechu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda bych oslovila, ale zapomněla jste se podepsat a napsat alespoň odkaz, ať můžeme taky nakouknout .-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna