pátek 20. listopadu 2015

Zase o kousek dál...

... jsem, pokud jde o háčkovanou deku pro Ilonku. Zatím váha 540 g a rozměr 130 x 65 cm.


Pro srovnání stav 27.10. a před dvěma týdny :-) Vzhledem k ostatnímu tvoření teď přibývá o trochu pomaleji, ale Ilonko, do Vánoc bude u Tebe :-)

Mějte se krásně 

A.

11 komentářů:

  1. Aničko, deka je krásné. Jak to všechno stíháš, tolik věcí tady máš teď nových. Ty snad ani nechodíš spát.
    Já se taky chystám uháčkovat deky pro děti (mám je rozpracované), ale času je málo. Nástup do práce, první třída, dvě děti a domácnost + kníčky to je opravdu mazec. Nestíhám tolik kolik bych chtěla, ale snad Vánoční dárky dokončím všechny, které jsem si vymyslela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, díky. Jinak k Tvé otázce - každý den, v každé volné chvíli kousek. Mám oproti Tobě výhodu v tom, že nemusím chodit každý den do práce a školu ještě neřešíme. A taky teď pře Vánocemi, kdy mám snad největší kreativní nasazení v celém roce, pomáhá s dětmi hodně tatínek. Jinak by to nešlo. Přeji Ti, abys své chystané vánoční dárky dokončila včas :-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Aničko ten vzor vypadá kouzelně, já ty čtverce mám čím dál víc v oblibě. A tenhle cikcak si našla prosím kde ? Jo a už jsem se naučila bambulkovou borduru, díky tvým odkazům. Tímto ti pěkně děkuji :o). Včera jsem dodělala pléd ze zbytků a použila na něj.
    Krásné dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, díky za ohlas k rozpracované dece. Na vzor se už někdo ptal posledně, odpověď tedy najdeš v komentářích pod tímto příspěvkem: http://agnieszcinykratochvile.blogspot.cz/2015/11/z-hackovane-zik-zak-saly.html. A jsem ráda, že se Ti podařilo zdolat bambulkovou borduru :-) Krásný den A.

      Vymazat
  3. Vyjádřím to hezkým českým citoslovcem: "Jůůůůůůůůůůůůů!" ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ani, no tak ta je parádní! I když ještě není dokončená, ale už teď vypadá krásně :) Tak ať se daří :) Pa, Jola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joli, díky za nakouknutí i komentářek :-) Krásné dny do Jahodovky A.

      Vymazat
  5. Anicko,už se tesim na Ježíška:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Doufám, že budeš spokojená :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  6. Anicko,už se tesim na Ježíška:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna