úterý 17. listopadu 2015

Jablíčka na sváteční stůl...

... a třeba i štědrovečerní, jsem vymyslela jako alternativu svých podzimních jablkových prostírání. Opět jsem trochu recyklovala (tentokrát jsem mj. zpracovala zbytky látek od šití povlečení do ložnice a šití povlaků na jídelní židle). Jen dekor látek jsem přizpůsobila jinému období. Budoucí majitelka je velmi blízká osoba z mého okolí. Prostírání budou dárkem k narozeninám. Doufám, že potěší a budou zdobit jídelní stůl co nejčastěji.



A chystám ještě jednu jejich alternativu... pro náš místní adventní jarmark... a nebo do obchůdku na Fleru... Sama ještě nevím :-)

Mějte se fajn a krásný sváteční den přeji

A.

14 komentářů:

  1. Sú Prekrásne ... Zbytky látok si odkladám, popárala som aj nenosené šatstvo ... už len vybrať vhodný dekor ... Tieto tvoje jabĺčka však vynikajú jemnosťou a príjemnými farbani ... veľmi sa mi páčia ... Anička, ďakujem za inšpiráciu ... prajem pekný tvorivý deň pa L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lauri, mockrát děkuji za ohlas. Jsem ráda, že jsou má prostírání pro Tebe inspirací k vlastní akci :-) A s tím využitím nenošeného oblečení máš pravdu. Já je zatím spíš odkládám k pozdějšímu využití, než aktivně párám a zpracovávám... Ale jednou přijde čas... kdy budu jen párat a recyklovat :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  2. Aničko, nádherné prostírání!! Jsi neskutečně šikovná! Měj se krásně Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko, tak to jsi mi udělala radost, že se Ti prostírání líbí. Opravdu moc :-) Díky a krásný večer přeji A.

      Vymazat
  3. Aničko , krásné tvoření. I já recykluji, mnohdy i v sekáči koupím halenku s pěknou látkou a ne menší dekorace se potom hodí.
    Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, děkuji za komentář. Z takových sekáčových pokladů, které pak zúročí buď tak, jak jsou a nebo i zrecykluje do něčeho krásného, má pak člověk největší radost :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  4. Krásné Aničko, jsi pilná šikulka:-) Ten Tvůj obchůdek na Fléru mi nějak unikl, nikde tu nevidím odkaz:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, dík za připomínku. Odkaz vkládám u každého příspěvku k výrobku, který chystám vkládat na Fler. Na boční lištu jsem jej dávat nechtěla. Ale pro každého, kdo by rád nakoukl a ještě lépe i něco pěkného zakoupil, jsem odkaz doplnila přímo do příspěvku :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  5. Aničko, tohle bude tedy parádní dárek! Opravdu tleskám!
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, díky. Jsem zvědavá na odezvu druhé (obdarovávané) strany :-) Měj se krásně A.

      Vymazat
  6. Aničko......tuze pěkné jabkování :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jittu, mám radost, že se líbí :-) Hezký den A.

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Evi, díky za nakouknutí i komentář. Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna