úterý 29. září 2015

Zase o kousek dál...

... jsem, pokud jde o mou háčkovanou deku na sedačku v obývacím pokoji.



I když jsou další řady delší a delší a přibývají tak o poznání pomaleji než ty předchozí...

Ale už mě začíná pomalu přikrývat a hřát a to je nejdůležitější :-)

A taky jsem "rozháčkovala" jeden ze svých bambusových háčků, které mi dala sestra k narozeninám před dvěma lety v parádním futrálku a už jej asi nedám z ruky :-)

Krásný den

A.

4 komentáře:

  1. Aničko bude to nádherná deka, opět velmi krásně zvolená kombinace. A musím říct, že ti háčkování jde pěkně od ruky :o)). S bambusovým háčkem jsem se ještě "nesžila", budu muset zkusit znovu.
    Měj prima krátký týden.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, snad ano... Zatím se mi jeví jako "nadějná" :-) Hezký den a s háčkem bych to nehrotila... Každému sedí něco jiného :-) A.

      Vymazat
  2. Páni, Ty jsi rychlík.
    Mám takový technický dotaz: nebolívají Tě ruce, když více háčkuješ? Já se totiž musím v háčkování docela krotit, jinak trpím. Třeba máš nějaký fígl, který neznám... J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, v jistém momentu to je u mne jen o setrvačnosti :-) Ale k Tvému technickému dotazu - bolí, občas ano a když to nastane, musím se alespoň na čas zaměstnat něčím jiným (což mi na druhou stranu docela vyhovuje, mám ráda pestrost a tzv. široký záběr... jen je to pak náročnější na dotahování... člověk musí být důsledný :-) Hezký den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna