čtvrtek 27. srpna 2015

Když člověk hodně chce...

... a je k tomu tvrdohlavý jako mezek, přelstí i zlobivá střeva ve svých útrobách :-)

Je mi mnohem lépe. A když je člověku dobře, měl by něco dělat a nesedět se založenýma rukama. Jeřábí origami už dělám téměř po paměti. Tentokrát v oblíbené tyrkysové a jarně zelené. Místo do závěsu v podobě tradičního "kolotoče" jsem ptáčky dětem zavěsila na větev vrby pokroucené, která nám roste na zahradě.


Vytvořila mi oslí můstek k tomu, co jsem vytvořila na zdi za ní. Obnovila jsem strom, který na zdi býval ještě před šedou výmalbou. Tentokrát však bez předlohy, podle své vlastní fantazie a mám pocit, že je to tak nejlepší :-) Lístky na stromu opět narazítkována bramborovými tiskátky v tyrkysové barvě opepřené malinovou korespondující s Viktorčinými novými povlaky.

Z obrázků trochu vykukuje i nové povlečení na Jiříčkovu postel - tyrkysová kombinace proužků a puntíků. Jak jinak, že? Nezbytnou součástí usínacího rituálu je "krokoušek", kterého ode mne dostal Jirka ke svým prvním narozeninám. Polštářek z háčkovaných čtverců je jeden z mých prvních háčkovaných výrobků a stále drží :-)

Zbývá ještě došít kapsář za postel a zvažuji i nějaký ten obrázek nebo nějakou minipoličku nad Jiříčkovu postel. Noční stolek zatím Jiříček nemá (zatím jej zastupuje malá dětská židlička). Asi se po něčem kouknu v IKEi, musím tam stejně dokoupit polštářovou výplň na nový povlak... Možná ptačí budku by nám tatínek mohl do koruny stromu vyrobit... ale ne, to už je vážně drzost! :-)

A hned je zase veseleji :-)

Krásný den

A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna