sobota 15. srpna 2015

Ještě jednou po námořnicku...

... na vás zavolám. Poslední kousky do námořnické sady - k polštářkům s námořnickou tématikou jsem si ušila prostírání a aby to nebyla nuda, tentokrát v rybím tvaru :-) Stejně jako u posledního námořnického polštářku doplněno výšivkou a malbou barvami na textil.


A zkusila jsem složit i origami rybky. Tmavě modrý papír nebyl k dostání... na druhou stranu ono to patlání s temperkami, jichž jsem využila jako alternativního řešení, má taky něco do sebe :-) Závěs jsem vytvořila z tenčího drátku stočeného několikrát do kroužku a obháčkovaného zbytkem modré příze jednou řadou krátkých sloupků. Pak už jen přizdobit fáborkami z kousků proužkované látky, dodat origami rybky a připevnit kousek příze na pověšení. 

Hezký den

A.

2 komentáře:

  1. Anička ... ty si neskutočne kreatívna, vynaliezavá a šikovná osôbka ... načerpám u teba toľko nápadov ... len tá realizácia u mňa kdesi viazne ... :))))
    pozdravujem a prajem pekný víkend ... Pa L.

    OdpovědětVymazat
  2. Lauri, tolik pozitivních hodnocení na jednom místě? Já z toho dneska neusnu :-)) Mockrát děkuji, mám velkou radost, když mé nápady neskončí jen realizací u nás doma, ale zopakují se a hlavně dělají další radost v různých osobitých variacích i jinde :-)

    A k tomu váznutí v realizaci nápadů - kdybych doma neměla takové zázemí, které mi vytváří manžel, tak bych mohla mít třeba tisíc nápadů a zrealizován by byl třeba jen jeden. Takže každý jak může. Až se vrhnu naplno do pracovního procesu, tak i toho času na kreativní projekty doma ubude, teď doma s dětmi si to snažím užít, dokud to jde.

    Hezký večer A.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna