úterý 5. května 2015

Naše dcera miluje draky a dinosaury...

... odkud se její láska k těmto neexistujícím tvorům vzala, se můžeme jen dohadovat. Že právě draci a dinosauři není až tak překvapivé, když jsou lidmi ilustrováni jako velmi podobné bytosti :-) Dračí "lásku" asi zažehnul kreslený film i stejnojmenný seriál Jak vycvičit draka. Na děvče možná trochu překvapivá volba, už jsme si však zvykli na její trochu klučičí záliby ... a hraní s panenkami mezi ně zrovna nepatří :-)

Ovšem pokud jde o její zálibu v dinosauří problematice, zde opravdu nevíme, kde se vzal její prapočátek :-) Úspěch má však každá knížka, každá kresba, figurka, seriál... popisující, jak se život dinosaurů na naší planetě mohl odehrávat. 

Prvním dinosaurem, kterého se naučila Viki rozeznávat a pojmenovat, byl triceratops. Před nějakou dobou ode mne dostala triceratopse coby háčkovanou hračku. Nyní slibovaná aplikace na tričku, jejíž výrobu velmi urychlil nákup Jiříčkovy mikinky s triceratopsem a Viktorčin "um" udělat nevypratelné fleky na novém tričku po jednom dni nošení (v takových případech je záliba ve velkých zvířatech neocenitelným pomocníkem při maskování toho, co nechceme ukazovat) :-)


Krásný den

Anička

5 komentářů:

  1. Není nad nápaditou maminku. Krásná aplikace, fakt.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak že se to říká? ... Nouze naučila Dalibora housti? :-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Ajko, patří k sobě - ta dinoška a naše Viki :-))

      Vymazat
  3. Nádherný dinosaurus, aj my máme teraz doma obdobie dinosaurov :-)
    Pekný deň,
    A.

    P.s.: Máte krásny blog, už som tu asi hodinku...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna