pátek 31. října 2014

Zimní háčkovanou čepici s "pružícím" vzorkem pro Jiříčka...

... jsem uháčkovala ze starých předloňských zásob příze YETTI s využitím vzorku využívajícího přední a zadní reliéfní sloupky. Z posledních krásných podzimních dnů (alespoň u nás každý den až do dnešního dne krásně svítilo sluníčko) máme sice radost, ale kdo je připraven, není překvapen :-))


Návod zveřejním v nejbližších dnech.

Hezké dny

Anička

12 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Na kulíšky začínám být "tak trochu odborník", jak by řekl tatínek jedné oblíbené Viktorčiny pohádkové postavičky (prasátko Pepa) :-)

      Vymazat
  2. Beautiful hat!!
    Happy weekend,greetings.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks for visit and compliment. Have a nice day! Anička

      Vymazat
  3. Aničko, ta čepička je super, akorát hledám další čepičku pro Lukáška, dvě jsem upletla i se šálkami a teď hledám třetí, bude to mít od tety k 2. narozeninám. Z dovolením ji okopíruju jen v trochu jiných barvách, měj pěkný den Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
  4. Aničko, moc se povedla. U nás bylo dnes 20 stupňů, ale jak říkáš, je lepší být připravený, protože to pak najednou přijde :) Hezký den, Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JANI, No u nás v době její výroby bylo lehce nad nulou :-) Hezký den Anička

      Vymazat
  5. Aničko,tak to je ten pravý kulíšek.....:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Paráda Aničko! Bambule je parádní, na těch jsem normálně ulítlá:-))) Dětem jsem vždy pletla čepice s obr bambulemi:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, díky. Já jsem taky bambulová :-) Nejlepší jsou ty velikosti "obr", přesně jak píšeš :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna