čtvrtek 28. listopadu 2013

Mé dárečky pro Mikulášský jarmark

Dobré odpoledne,

tak Vám mohu konečně trochu představit své výrobky, které jsem připravila jako dárek pro školku na Mikulášský jarmark. Naše školka se školou výrobky dětí, případně jejich rodičů prodává na jarmarku a získané peníze využije na nákup potřeb pro děti či na organizaci školních a školkových akcí. Pro mě to byla původně neplánovaná akce, dozvěděla jsem se o té možnosti na poslední chvíli, mám ale ráda výzvy, tak jsem během víkendu a první poloviny tohoto týdne vyrobila pár dekorací (podle mého muže až moc :-)). Snad se budou líbit :-)

Tak jukněte, co jsem na tuto sobotu pro návštěvníky jarmarku připravila (v nejhorším si to koupím sama :-)). 


Krásný den

Anička

15 komentářů:

  1. no paani to je nadielka :) krasne

    OdpovědětVymazat
  2. nádhera, opravdu krásné kousky:)) určitě půjdou na dračku:))

    OdpovědětVymazat
  3. Márnosť šedivá!!! Nielenže je to krásne, ale ešte aj koľko toho je! Tvoje dni musia byť nejaké dlhšie alebo čo. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Aničko,samé krásy jsi vytvořila...tak ať se pěkně prodává:-)
    S pozdravem Jitka

    OdpovědětVymazat
  5. Jejda Aničko, tvůj muž má pravdu, ty bys mohla zásobovat všechny jarmarky v okolí:-))

    OdpovědětVymazat
  6. Aničko, krása. Se tu kochám. :-) Určitě se budou líbit. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Aničko šikulko, to jsou krásné kousky ....

    OdpovědětVymazat
  8. Aničko chcela by som mať tvoje šikovné ruky. Za víkend a pol týždňa ušiť toľko krásnych vecí, no páni. Včera na rodičku som sa tiež dozvedela, že v škole bude Vianočný jarmok a okrem detí môžu aj rodičia pripraviť nejaké veci na predaj, tak sa zrejme do toho zahryznem aj ja. Dúfam, že s rovnakou vervou ako ty :) Držím palce pri predaji, nech si deti môžu urobiť radosť :)

    OdpovědětVymazat
  9. Aničko, to je nádhera:-), jarmark bude určitě moc pěkný. Obdivuji tu rychlost s jakou všechno tvoříte.
    Pěkný den
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  10. Téda Aničko, to je nadílka, Tvůj muž má pravdu je toho hodně, ale je to nádherné a vyrobené s láskou a jarmark může začít. Opravdu bych teď potřebovala Tvoje šikovné ručičky, mě to jde trochu pomaleji, ale díky Tobě se snažím vše dokončit, Tvoje rychlost mě vždy nakopne :O). Teď jdu k Mudr. tak mi drž pěsti, přeju pěkný den Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
  11. Aničko,nádherné věcičky.
    Budou se určitě moc líbit,jedna pěknější
    věc jako druhá. Hezký víkend Jana :).

    OdpovědětVymazat
  12. Aničko, myslím, že se po tvých věcičkách jenom zapráší! Lákavá je už jenom ta vánoční červená a bílá. Vidím, že jsi oříšky vyzdobila také vyšívanými zvířátky. Jo a zajímalo by mě, která dědinka v podhůří Beskyd bude mít tak skvostně zásobený jarmark? Jestli to není tajné. Krásný víkend přeji.

    OdpovědětVymazat
  13. Wau Anicka tak to si toho nachystala neurekom :) krasna praca...Nellie

    OdpovědětVymazat
  14. Teda Aničko, co ty všechno zvládneš, krása, určitě jsi domů nic nenesla
    pěkný první advent Helena

    OdpovědětVymazat
  15. Milé blogerky, moc Vám všem děkuji za krásné komentáře. Jsem v šíleném skluzu a nestíhám vám všem individuálně odpovídat. Dneska večer jsem odepsala na poslední komentář k příspěvku týkajícího se mé první Giveaway a to jsem dnes vyhlásila vítěze... Snad mi odpustíte, že pro tentokrát odpovídám "globálně". Jak to dopadlo s mými příspěvky na jarmark ještě nevím, byla jsem jen na začátku, pokud jde o takové akce, jsme dost limitováni našimi dětmi. Nepřepočítávala jsem, kolik toho ubylo, ale každopádně půl hodiny po začátku už na místě nezbyl jediný můj ptáček z plsti :-) To mě moc potěšilo. Na druhou stranu jsem byla zklamána ze způsobu prezentace výrobků dětí i rodičů. Doufala jsem (bohužel marně), že alespoň část dekorací bude zavěšena na živý stromeček nebo aspoň na větvičky, na kterých krásně vyniknou a přilákají oči návštěvníků. Ale připadala jsem si jako v obchodech Pramen 30 let zpátky. Všechno srovnané do řad a řádků jako vojáčci... Když zůstanu jen u svých výrobků, tak např. háčkované bílé sněhové vločky byly položeny "naplocho" na stole a pod nimi bílý ubrus. Takže pokud bych o nich nevěděla a nepátrala, kde vlastně jsou, tak si jich ani nevšimnu... Škoda, že si s výzdobou někdo více "nepohrál". Nepovažuji se za velkého obchodníka, ale troufám si říct, že bych všechnu tu krásnou rukodělnou nabídku dokázala "prodat" lépe, adventně... Nabídla jsem pomoc na příští rok. Tak uvidíme, jestli mi nedají košem. Chybělo tak málo...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna