pátek 5. dubna 2013

Nové polštářky s obháčkovaným lemem....ladovská zima, za okny je a hruškování u nás stále pokračuje :-)

Krásný den,

venku stále hromady sněhu a dnes u nás navíc i mlha (nebo smog?), že by se dala krájet. Předpovědi počasí ale začínají být optimističtější a příští týden o tomto čase by už venku opravdu mohlo být jaro :-)

Abych si zpříjemnila poslední chvilky doma, než vyrazím na letos už druhou generálku zahrady, ušila jsem si začátkem týdne mj. dva jednoduché polštářky, které teď obháčkovávám. 

A jak už to bývá, když má člověk na výběr z více než 2 možností, více času než samotné háčkování mi asi zabral výběr toho správného vzorečku na lem :-)) Ale nakonec jsem se  pro jeden rozhodla (a nakonec stejně v průběhu háčkování ještě trochu upravila v závislosti na ubývajícím množství příze). První polštářek je na světě, druhý se snad vyklube ještě do konce dnešního dne...
V ložnici, kde asi zakotví...


Na sedačce v obývacím pokoji
Vzoreček (přestože jsem nakonec 2 poslední řady vypustila),
jsem si moc zamilovala

Krásný víkend

Anička

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna