neděle 17. února 2013

Viktorka má novou oboustrannou zástěrku do školky a my staronovou kuchyňskou chňapku

Viktorčina nová zástěrka
Dobrý večer,

na chvíli jsem odložila háček a vzala si k ruce šicí stroj. Už delší dobu jsem pokukovala na Pinterestu po oboustranné zástěrce pro Viki do školky. Dneska jsem dala konečně dohromady střih, připravila látku a pustila se do ní. A jsem na sebe samozřejmě velmi pyšná... Možná ani není třeba dodávat, v čem zítra Viki bude pobíhat po školce, že? :-)
Zezadu varianta I.
Zezadu varianta I.
Zepředu varianta I.
Zezadu varianta II.
Zezadu varianta II.
Zepředu varianta II. 

A jako bonus jedna malá recyklace - měla jsem bokem odloženy dvě starší žluté kuchyňské chňapky ještě z předchozího bydliště, které se mi do stávající kuchyně až tolik nehodily. Na internetu jsem našla jeden zajímavý tip na jejich znovuoživení - viz zde: http://www.vasedeti.cz/tipy-a-rady/tvorime-pro-deti/sijeme-s-kralovstvim-latek-staronova-chnapka/
Stav před
Stav před
Stav po
Stav po
Nové kuchyňské chňapky byly stejně v plánu, tak proč nevyužít toho, co už tady je... Zatím jsem přešila jen jednu, při přišívání poutka se mi totiž podařilo díky mé lenivosti (nechtěla se mi měnit jehla za silnější) zlomit jehlu... Na druhou chňapku si tak ještě počkám... Ale ne dlouho :-) 

Chňapka je ušita ze stejného materiálu jako běhounek na jídelní stůl a kuchyňské útěrky (viz zde: http://agnieszcinykratochvile.blogspot.cz/2013/02/male-rozptyleni-novy-behounek-na-stul.html). A ještě trochu zbylo.... Tak přemýšlím, zda si došít ještě 2 útěrky nebo si látku nechat spíš na nějaký pěkný polštářek...

Pěkný zbytek neděle

Anička

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna