pátek 14. prosince 2012

Jedna neplánovaná vánoční dekorace - háčkovaný "svietnik"


















Tak trochu neplánově vznikl včera večer háčkovaný "svietnik", obal na sklenici, která poslouží jako obal na svíčku. Neodolala jsem pokušení vytvořit si něco jednoduchého, háčkovaného a tak krásného jako jsem viděla na blogu od Renaty (http://crafto-mania.blogspot.cz/2012/11/hackovany-svietnik-postup.html). Postupovala jsem dle návodu uvedeného na jejím blogu s tím, že má zavařovačka je větší a buclatější, takže jsem začínala na 76 řetízkových ok (oproti uváděným 44). Použila jsem tenčí přízi než Renata (Catania). Vršek háčkovaného "kabátku" jsem nakonec nesvázala obyčejným provázkem jako Renata, ale využila jsem krásné červené puntíkovaté stuhy, která tak bude krásně ladit k další vánoční výzdobě u nás doma. Obháčkování sklenice mne tak nadchlo, že určitě do budoucna zkusím i něco dalšího, nejen na sklenicích, ale třeba na plechovkách, oválných krabicích ap.

1 komentář:

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna